Fotótanfolyam

2010.11.22. 09:04

Már egy jóideje kacérgodom a gondolattal, hogy beiratkozok egy fotótanfolyamra. Nos november elején ez is megtörtént. Valahogy rábukkantam a neten a Zebrart társulatára és megkérdeztem Krisztát, kíván-e csatlakozni. Kívánt!

A csoportban 8 tanulni vágyó van. 6 lény és két fiú, így az ivararányra nem lehet panasz. Amúgy meg mindenki jófej. Két srác vezeti a stúdiót Morten és Csaba. Ők is jófejek.

Valahogy úgy kezdődött a történetük, hogy voltak valami naplemetét fotózni, aztán felmerült bennük a "milyen jó lenne ha..." Aztán összehozták, csináltak egy stúdiót, vannak megrendeléseik és nyitásuk óta több csoport mentális képzését is magukra vállalták. Érvényesül náluk a közösség formáló ereje, így szerintem jó választás volt, hogy hozzájuk jelentkeztem.

A hétvégén volt az 1 éves születésnapi partyjuk, ahol azért látszott a baráti fotóstársaságuk is széles.

Idáig 2 workshop is volt, az első a Szabadság-hídon:

Zebrart werk (long) from szasza on Vimeo.

 

A hétvégi workshop, amúgy a várban volt:

lampafenynel

 

Tetszik ez a vonal, követni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr142464740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása