Mákostészta

2010.08.10. 14:06

Szeretem a mákostésztát. A kollegák rendelnek valami kiszállítós cégtől, így megkértem őket, hogy szóljanak, ha rendelnek. Szóltak, én pedig fenntartottam igényemet a mákostésztára. Az ára 890 Ft. Eszembe jutott a Pulp fiction egyik pillanata, amikor is a koktélt rendelik igen borsos áron. Nos én is így voltam a mákostésztával. 890 Ft egy mákostésztáért, ennek nagyon kell tudnia valamit. Megelőlegezve a bizalmat adtam egy ezrest a kolleganőnek, hogy fizesse ki a jó mákostésztát jattal együtt. Bő óra múlva jött is futár. És megkaptam az áhított 890 Ft-os mákostésztát. Hát leírhatatlan élmény, gyakorlatilag egy müanyagdoboz félig pakolva tésztával (nem is szélesmetéltel) hanem csak valami nemistudom mivel, a teteján meg egy leheletnyi finom mák. Egy-két nagyobb összeragadt cukordarab pihent a mákágyon. Mákágyon...

Nagy vétel volt, tényleg, el is határoztam, hogy 890-ből veszek tésztát, meg cukrot és mákot, majd meghívom pár haveromat egy esti vacsorára.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr32212326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipmunk-19 2010.08.11. 14:13:10

menjél el a mák bisztróba és egyél mákos nudlit. jó vétel az is, de finom.
süti beállítások módosítása