Eladó a lakásom

2010.03.02. 15:19

Azt hiszem öregszem, amit mi sem bizonyít jobban, a sok-sok éves, "tökéletes urbanista" cím felé vágyódásom az utóbbi napokban alábbhagyott. Ezért eladom belvárosi 51 nmes erkélyes ingatlanom.

Akkor a paraméterek:

Cím: 1015 Budapest, Toldy Ferenc utca.

Elhelyezkedés: A Batthyány tértől 5 percre gyalog a Mária téren kereszül a vár felé. Ugyan viszonylag közel a Széna tér és a Batthyány tér, de iszonyúan csendes és nyugodt környék. A társasház három emeletes, 12 lakásos, benne, korrekt, normális lakókkal, a lakás az első emeleten található. Az ablakok részben egy szép, zöld belső kertre néznek, viszont az erkélyről a parlament is látható.

Helyiségek: Nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba, WC, előszoba, gardróbhelyiség és erkély.

Állapota: Az ingatlan 1970-ben épült, így 2 évvel ezelőtt, a vásárlás után komoly felújítást végeztem rajta. Megmozdítottam pár falat, áthelyeztem a WC-t, a fürdőszobát és a konyhát. Teljes elektromos, gépészeti felújításon ment keresztül. Ez tartalmazza az elektromos vezetékek teljes cseréjét, a kémény betétcsővel való ellátását, valamint a fűtési rendszer és melegvíz ellátás teljes cseréjét (kombi cirkó). Volt glettelés, festés, burkolás, parkettacsiszolás, stb. Kapott egy új, igényes konyhát, beépített eszközökkel. A fürdőszobában található egy tágas, épített zuhanyzó és egy sarokkád.

A lakás irányára: 22.900.000 Ft

Érdeklődni nálam lehet: 20/439-5682 vagy sznorbert75(kukac)gmail.com

És akkor most jöjjenek a képek: Nappali, előszoba, fürdő konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr621098336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamarie · http://amihazunk.blog.hu 2010.03.03. 08:10:41

Szasza, a lakáseladáshoz nem pont a legjobb időpontot választottad... mi már tavaly nyár óta szeretnénk megszabadulni a Pest megyei családi házunktól, millió helyen hirdetem, + 3 ingatlanosnál is kint van, 1 azaz egy érdeklődő volt mindösszesen. Bár nagyon tetszett neki és megfelelt volna, mégsem jött vissza. Hát ez van. Asszem, mi nem várunk addig, amíg végetér a recesszió és keletje lesz az ingatlanoknak, legkésőbb augusztusban költözünk az Őrségbe. Azért drukkolok!

Szász A 2010.03.08. 22:16:12

Óóó,vérzik a szívem...Életem legszebb, legbékésebb napjait töltöttem ott...
süti beállítások módosítása