Kerti ügyek

2010.04.05. 18:55

A hosszú hétvégét kihasználva jobbára evéssel, ivással és kertészkedéssel foglalatoskodtunk. A korábbi kis kerti támfalat lebontottuk, aztán újraépítettük.

Tavaly ősszel így nézett ki:

 

Közben:

És utána:

 Ez a keri falazásos móka azért nem volt annyira egyszerű. A korábbi vékony falréteg élével volt állítva, mi voszont valami szépet és egyben erőset is akartunk. Nos ennek az lett az eredménye, hogy a fal zabálta a követ. nem győztük az udvarból hordani őket, persze azt amit eklőző nap felhordtunk. Földmunka lapátolás, elfogyott a kertben "talált" homok és a kb 1 m3 sóder is. tavalyról ,aradt még 20-25 zsák ccement, abból max 3-4 zsákkal fogyott. Az építési terület kezd már szép arcot váltani.

persze még sok dolgot csináltunk, ültettünk, füvesítettünk, kis kerti virágos ágyás festettünk, szóval volt teendő. Tegnap délután lesétáltunk a Megyei 2. osztály Tardos- bana bajnoki mérkőzésre. Hideg szél, lelkes csapat és közönség fogadott. Izgalmas mecs volt. Máskor is megyünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr121896886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása