Eljött az írás időszaka

2009.11.05. 21:53

Augusztus közepén, amikor birtokunkba került "A HÁZ", elterveztem, hogy a parasztház felújításával kapcsolatosan minden momentumot megörökítek és az internetes korszak hagyatékának ajánlom fel.  (A HÁZ persze számunkra az, barátaink leginkább már gulágnak tekintik :-) A minap bukkantam erre a blogra. Azt hiszem ez adta meg az utolsó lökést.)

Nos ez a terv iszonyúan nem vált valóra. A dolgos hétköznapokat dolgos hétvégék követték. A munka és a tervezés mámora kiszorította múlt esemyényeinek klaviatúrára vetését. Most hogy közeleg a téli belassult tempó visszaemlékezéseimből megpróbálom leírni a ház körüli munka eseményeit és a házfelújítási munklatokat. Azt gondolom lesz mit, húzos 12 hétvége volt kevés pihenéssel dolgos hétvégékkel. Először is kellene egy fényképezőgép.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr621503642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grafitember 2009.11.19. 21:39:06

Norbert,

Kérünk, küldj fényképeket nekünk a házatokról!

Üdvözlettel:

Merényiék

annamarie · http://amihazunk.blog.hu 2010.01.05. 12:09:53

Szia!

Szép a házatok, gratulálok hozzá!
Hasonló cipőben vagyunk mi is, egy őrségi parasztházzal.
Ha érdekel, nézz be hozzám, szívesen látlak:

kezdetek: amihazunk.blog.hu

folytatás: orsegiparaszthazunk.blogspot.com

Üdv: Annamarie

charlotte28 2010.01.16. 09:57:21

Szia

gratulálok a házhoz, annál is inkább mert ezt mikor Tardoson kerestük házat mi is néztük, de mire komolyabb érdeklődésre került volna a sor már el lett adva :))) hát ezek szerint nektek sikerült ezt a csodaszép házat megvenni.
Gratulálok hozzá,és sok örömet kívánok nektek benne.
A blogodat figyelemmel fogom kísérni, mert érdekel mit sikerül belőle kihozni.
Üdv: Eri
süti beállítások módosítása