Élet Tardoson

2009.11.01. 21:53

Talán arról már írtam korábban, hogy az udvar részben nyitott, így valamelyik nap egy szarvast láttam a kert végében. Két napja egy sün sétálgatott a kertben. Sok madár is van, meg egy vakond is, de utóbbi már kifúrta magát a szomszédos telekre.

Mivel a kapu nyitva szokott lenni, időközönként egy kutya is bejön sétálgatni a kertbe, szaglászik, körbenéz, bejárja a birtokot majd farokcsóválva elbúcsúzik.

A legújabb lakóink az egerek. Jó sok van. A kisházban egy adott pillanatban három vérengző fenevadat láttam. Elszaladtak, aztán valahogy észlelték, hogy békejobbot nyújtok, meg az a sok dió sem a fárol került oda, így mi barátságos lények meghagytuk saját életterünket. Ők ebédeltek én meg a mobilommal babráltam.

Hát így telnek napjaink Tardoson.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szasz-a.blog.hu/api/trackback/id/tr641491879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyosz 2009.11.02. 08:40:26

Ezt Tardoson vetted fel vagy Egérszalókon? :)

HelloJozsi 2009.11.02. 09:58:48

Szerintem szerezz egy macskát :) Ez a Tardos az Eger meleltt levő vagy a Tatabánya felé levő? Csak kíváncsiságból, hátha egy Eger környéki potenciális edzőpartnerrel leszek gazdagabb :)
süti beállítások módosítása